Vanuit uw veilige omgeving documenten elektronisch laten ondertekenen.

In de Quiver omgeving kunt u uw documenten niet alleen veilig delen, maar ook rechtsgeldig laten ondertekenen. Uiteraard naar de hoogste veiligheidstandaard, zoals u van ons kan verwachten.

Dit is wat mensen over Quiver zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Michel Simons NextStage Early Stage Fund

Bedrijven delen hun vertrouwelijke informatie via Quiver. Eerst ging dit om rapportages, maar Quiver wordt inmiddels ook gebruikt als dataroom voor derden en het online ondertekenen. Alles met de hoogste veiligheid en standaard in het pakket.

Bas Langelaar Vectrix

Wij verwerken veel privacygevoelige en vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Het is een veilig gevoel dat deze data standaard in encryptie is en dat ik de volledige grip heb op wat er met de data gebeurt, ook als ik die heb moeten delen.

Jan Wiegmann Senior adviseur ICT, IJselgemeenten

Met Quiver kan de Gemeenschappelijke Regeling IJselgemeenten documenten en berichten beveiligd delen met alleen belanghebbende personen binnen projecten, zowel intern als extern. Zelfs na het delen houden wij de volledige controle over alle gedeelde informatie. Super veilig dus! Quiver werkt bovendien intuïtief, efficiënt en heeft weinig impact op de bestaande ICT-infrastructuren.

QuiverCloud™

Quiver stelt u eenvoudig in staat om versleuteld te mailen, versleuteld data te delen en op te slaan en documenten veilig te laten ondertekenen. Onze beveiligingen zijn nog veiliger dan de hoogste Europese standaarden. We noemen het dan ook de Quiver Standaard ™

Ondertekenen met toezicht

Het digitaal ondertekenen van documenten gebeurt in een gecontroleerde omgeving. De eigenaar van het document bepaalt wie lees- en/of tekenrechten bezit. Zo wordt het overzicht en de controle behouden.

Tracken met audit trail

De audit trail houdt document gebeurtenissen bij. Zo is altijd inzichtelijk wie op welk tijdstip het document opent en ondertekent. Het logboek kan als rechtsgeldig bewijs dienen.

Professionele standaard

Werken met meerdere personen, bedrijven en locaties kan datalekken veroorzaken. QuiverCloud™ bespaart u tijd bij het uitwisselen en ondertekenen van documenten en is dé professionele veiligheidsstandaard in de samenwerking met alle stakeholders.

Ondertekenen in Spaces

In een overzichtelijke omgeving (space) wordt informatie gedeeld. Door per samenwerking een space aan te maken en te bepalen wie welke lees-/tekenrechten bezit, houdt u het overzicht en de controle.

Beveiligde opslag in Nederland

Voldoen aan AVG/GDPR wetgeving kan enorm tijdrovend zijn. In Quiver worden alle documenten standaard opgeslagen met encryptie. Samen met de audit-trail, voldoet u direct aan de belangrijkste eisen.

Veilig inloggen

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook na het delen van informatie kunt u, indien gewenst, de toegang tot de documenten intrekken. Hierdoor hebben alleen de juiste partijen toegang tot bepaalde documenten.

Veilig delen

Werken met meerdere personen, bedrijven en locaties kan datalekken veroorzaken. QuiverCloudTM bespaart u tijd bij het uitwisselen en ondertekenen van documenten en is dé professionele veiligheidsstandaard in samenwerkingen.

Signing

Hoe werkt QuiverSigning?

Een gebruiker moet zich bij het inloggen met 2FA authentiseren. Iemand die “per ongeluk” de inloggegevens heeft, kan niet inloggen.

Het logboek geeft inzicht in wanneer het document gedeeld is met bevoegden, wanneer zij het document geopend hebben en wanneer zij het document ondertekend hebben.

Heeft een uitgenodigde nog niet ondertekend, stuur een herinnering vanuit Quiver.

Deze bedrijven gingen u voor

Xerox
Dossche Mills
Maltha
ESM
Ijssel Gemeenten
Kawasaki