De veiligste manier om informatie te delen voor Accountants

Onze accountants oplossing biedt een veilige en efficiënte manier van werken. Zo kunt u veilig e-mailen, veilig bestanden archiveren en controle behouden, zelfs nadat deze extern gedeeld zijn. Vertrouwelijke informatie blijft hiermee altijd vertrouwelijk

Controle over uw samenwerking

Maak per cliënt een online dataroom aan waarin u documenten kunt archiveren en delen. Ook digitaal ondertekenen door meerdere partijen kan eenvoudig op één centrale locatie. Het document wordt voorzien van een audit trail en is daarmee juridisch rechtsgeldig.

Behoud de volledige controle over bestanden

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook na het delen van informatie kunt u, indien gewenst, de toegang tot de documenten intrekken. Hierdoor hebben alleen de juiste partijen toegang tot de documenten. 

Eenvoudig bestanden opvragen

Een unieke uploadlink waarmee externen direct bestanden kunnen uploaden. Zo kunt u eenvoudig bestanden opvragen van cliënten. De bestanden zijn veilig ondergebracht in de door u aangewezen dataroom.

Houd grip op uw werkprocessen

Met templates voor uw werkprocessen, bijvoorbeeld voor het onboarden van een nieuwe klant, het opvragen van documenten of opstellen van overeenkomsten. En automatische notificaties voor openstaande opdrachten en herinneringen voor harde deadlines.

QuiverSigning

Overeenkomsten kunt u juridische rechtsgeldig digitaal ondertekenen in een beveiligde dataroom. Deze workflow is voorzien van notificaties en audit trail en is juridisch rechtsgeldig. Verspil geen tijd meer met heen en weer sturen.

Data spaces

In een online beveiligde dataroom kunt u per cliënt een space aanmaken. Bepaal tot welke mappen en bestanden diegene toegang heeft. Via de online webapplicatie heeft u altijd en overal toegang tot deze dataroom. Deze werkwijze heeft minimale impact op uw huidige IT-infrastructuur. U kunt direct van start.

Veilig in Nederland

Voldoe direct aan AVG/GDPR en werk veiliger dan ISO 27002. Er wordt gebruikgemaakt van dataservers op Nederlands grondgebied, die vallen onder Europese wetgeving. Uiteraard is 2-factor authenticatie ook mogelijk voor extra beveiliging.

Professioneel

Communiceer uw eigen huisstijl zodat zij vertrouwd zijn met uw werkwijze. Dus: overal uw eigen logo, kleuren, templates en (e-mail)teksten. Wel zo professioneel!

Veilig inloggen

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook na het delen van informatie kunt u, indien gewenst, de toegang tot de documenten intrekken. Hierdoor hebben alleen de juiste partijen toegang tot bepaalde documenten.

Plan een gratis demo in om de mogelijkheden van ons platform voor uw organisatie te verkennen.