De veiligste manier om informatie te delen voor Accountants

Onze accountants oplossing biedt een veilige en efficiënte manier van werken. Zo kunt u veilig e-mailen, veilig bestanden archiveren en controle behouden, zelfs nadat deze extern gedeeld zijn. Vertrouwelijke informatie blijft hiermee altijd vertrouwelijk

Controle over uw samenwerking

Maak per cliënt een online dataroom aan waarin u documenten kunt archiveren en delen. Ook digitaal ondertekenen door meerdere partijen kan eenvoudig op één centrale locatie. Het document wordt voorzien van een audit trail en is daarmee juridisch rechtsgeldig.

Behoud de volledige controle over bestanden

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook na het delen van informatie kunt u, indien gewenst, de toegang tot de documenten intrekken. Hierdoor hebben alleen de juiste partijen toegang tot de documenten. 

Eenvoudig bestanden opvragen

Een unieke uploadlink waarmee externen direct bestanden kunnen uploaden. Zo kunt u eenvoudig bestanden opvragen van cliënten. De bestanden zijn veilig ondergebracht in de door u aangewezen dataroom.

Houd grip op uw werkprocessen

Met templates voor uw werkprocessen, bijvoorbeeld voor het onboarden van een nieuwe klant, het opvragen van documenten of opstellen van overeenkomsten. En automatische notificaties voor openstaande opdrachten en herinneringen voor harde deadlines.

Quiver testimonials

caret-down caret-up caret-left caret-right
Michel Simons Vextrix Participaties B.V.
Bedrijven delen hun vertrouwelijke informatie via Quiver. Eerst ging dit om rapportages, maar Quiver wordt inmiddels ook gebruikt als dataroom voor derden en het online ondertekenen. Alles met de hoogste veiligheid en standaard in het pakket.
Bas Langelaar Vectrix
Wij verwerken veel privacygevoelige en vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Het is een veilig gevoel dat deze data standaard in encryptie is en dat ik de volledige grip heb op wat er met de data gebeurt, ook als ik die heb moeten delen.
Jan Wiegmann Senior adviseur ICT, IJselgemeenten
Met Quiver kan de Gemeenschappelijke Regeling IJselgemeenten documenten en berichten beveiligd delen met alleen belanghebbende personen binnen projecten, zowel intern als extern. Zelfs na het delen houden wij de volledige controle over alle gedeelde informatie. Super veilig dus! Quiver werkt bovendien intuïtief, efficiënt en heeft weinig impact op de bestaande ICT-infrastructuren.

QuiverSigning

Overeenkomsten kunt u juridische rechtsgeldig digitaal ondertekenen in een beveiligde dataroom. Deze workflow is voorzien van notificaties en audit trail en is juridisch rechtsgeldig. Verspil geen tijd meer met heen en weer sturen.

Data spaces

In een online beveiligde dataroom kunt u per cliënt een space aanmaken. Bepaal tot welke mappen en bestanden diegene toegang heeft. Via de online webapplicatie heeft u altijd en overal toegang tot deze dataroom. Deze werkwijze heeft minimale impact op uw huidige IT-infrastructuur. U kunt direct van start.

Veilig in Nederland

Voldoe direct aan AVG/GDPR en werk veiliger dan ISO 27002. Er wordt gebruikgemaakt van dataservers op Nederlands grondgebied, die vallen onder Europese wetgeving. Uiteraard is 2-factor authenticatie ook mogelijk voor extra beveiliging.

Professioneel

Communiceer uw eigen huisstijl zodat zij vertrouwd zijn met uw werkwijze. Dus: overal uw eigen logo, kleuren, templates en (e-mail)teksten. Wel zo professioneel!

Veilig inloggen

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook na het delen van informatie kunt u, indien gewenst, de toegang tot de documenten intrekken. Hierdoor hebben alleen de juiste partijen toegang tot bepaalde documenten.

Plan een gratis demo in om de mogelijkheden van ons platform voor uw organisatie te verkennen.

Deze bedrijven gingen u voor

Xerox
Dossche Mills
Maltha
ESM
Ijssel Gemeenten
Kawasaki