Veilig en slim informatie delen over uw investeringen was nog nooit zo gemakkelijk als met Quiver.

Met onze investeerdersoplossing kunnen uw participaties veilig vertrouwelijke bestanden met u delen. Vervolgens kunt u deze bestanden eenvoudig beschikbaar stellen binnen uw team, IC en eventuele externe adviseurs of LP’s, zonder dat u de controle verliest. Vertrouwelijke informatie blijft hiermee altijd vertrouwelijk.

Dit is wat mensen over Quiver zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Michel Simons NextStage Early Stage Fund

Bedrijven delen hun vertrouwelijke informatie via Quiver. Eerst ging dit om rapportages, maar Quiver wordt inmiddels ook gebruikt als dataroom voor derden en het online ondertekenen. Alles met de hoogste veiligheid en standaard in het pakket.

Bas Langelaar Vectrix

Wij verwerken veel privacygevoelige en vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Het is een veilig gevoel dat deze data standaard in encryptie is en dat ik de volledige grip heb op wat er met de data gebeurt, ook als ik die heb moeten delen.

Jan Wiegmann Senior adviseur ICT, IJselgemeenten

Met Quiver kan de Gemeenschappelijke Regeling IJselgemeenten documenten en berichten beveiligd delen met alleen belanghebbende personen binnen projecten, zowel intern als extern. 

Zelfs na het delen houden wij de volledige controle over alle gedeelde informatie. Super veilig dus! Quiver werkt bovendien intuïtief, efficiënt en heeft weinig impact op de bestaande ICT-infrastructuren.

Versleutel, deel en volg uw data

Quiver stelt u eenvoudig in staat om versleuteld te mailen en versleuteld data te delen en op te slaan. Onze beveiligingen zijn nog veiliger dan de hoogste Europese standaarden. We noemen het dan ook de Quiver Standaard ™

Behoud de volledige controle over bestanden

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook nadat deze is gedeeld kunt u die terugtrekken, bijvoorbeeld als na een verkennend gesprek met een koper er toch geen match blijkt te zijn.

Professionele standaard voor Investeerders

Werken met meerdere personen, bedrijven en locaties kan datalekken veroorzaken. De Quiver-omgeving bespaart u tijd en is dé professionele standaard voor investeerders in het delen en samenwerken met vertrouwelijke informatie.

Echt veilig samenwerken

Quiver heeft een patent op de techniek die de digitale versleuteling van al uw documenten zo gebruiksvriendelijk mogelijk maakt. Dit is de enige manier waarmee u de veiligheid van uw documenten 100% kan garanderen. De encryptie methode zorgt ervoor dat u te allen tijde controle houdt over e-mails en documenten, ook nadat een gebruiker deze gedownload heeft.  

Quiversigning

U kan afspraken ook digitaal laten ondertekenen met Quiver. Uiteraard zijn de documenten die u hiervoor beschikbaar stelt met encryptie beveiligd. Niemand kan een concept aanpassen. Niemand zonder authenticatie kan het document zien en dus ook niet ondertekenen.

Data spaces per participatie

In een overzichtelijke omgeving (space) wordt informatie gedeeld. Door per samenwerking een space aan te maken en te bepalen wie welke download/edit rechten bezit, houdt u het overzicht en de controle. 

Beveiligde opslag in Nederland

Voldoen aan AVG/GDPR wetgeving kan enorm tijdrovend zijn. In Quiver worden alle documenten standaard opgeslagen met encryptie. Samen met de audit-trail, voldoet u direct aan de belangrijkste eisen.

Veilig inloggen

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook na het delen van informatie kunt u, indien gewenst, de toegang tot de documenten intrekken. Hierdoor hebben alleen de juiste partijen toegang tot bepaalde documenten.

Veilig delen

Werken met meerdere personen, bedrijven en locaties kan datalekken veroorzaken. QuiverCloudTM bespaart u tijd bij het uitwisselen en ondertekenen van documenten en is dé professionele veiligheidsstandaard in de samenwerking voor investeerders.

Deze bedrijven gingen u voor

Xerox
Dossche Mills
Maltha
ESM
Ijssel Gemeenten
Kawasaki

FAQ

 • Hoe werkt de signing tool?

  Met de signing tool ondertekent u voortaan veilig en online één bestand. Het document verlaat de digitale dataroom niet voordat alle ondertekenaars getekend hebben. Pas wanneer iedereen getekend heeft, is het document geldig en kan deze veilig worden gedeeld. Dit bespaart u handelingen, kostbare tijd en is vele malen veiliger dan het contract via de post of mail versturen.

 • Hoe behoud je controle over een bestand?

  Als eigenaar kan je een document altijd terugtrekken en bepaal je de gebruikersrechten van een gedeeld bestand. Bovendien zie je wie wat doet met het bestand.

 • Wie kan een document terugtrekken?

  De eigenaar van het document kan deze terugtrekken. Het document is na het terugtrekken vervolgens niet meer zichtbaar voor anderen.

 • Wie is eigenaar van een bestand dat is gedeeld?

  Een bestand binnen Quiver heeft één eigenaar, dat is degene die het bestand heeft geplaatst in de Quiver omgeving. Andere gebruikers kunnen bestanden die met hen gedeeld zijn inzien en eventueel bewerken maar zijn geen eigenaar.

 • Wat is 2FA?

  2FA of MFA (twee factor authenticatie & Multifactor authenticatie) houdt in dat er 2 of meerdere authenticatie stappen zijn om bijvoorbeeld in te loggen of data in te zien. Bijvoorbeeld een wachtwoord + sms code. Met deze extra stappen kun je nog beter garanderen dat de juiste persoon toegang wordt verleend.

 • Wat is encryptie?

  Encryptie is het versleutelen van data waarna deze niet meer leesbaar is. Het versleutelen van data zorgt ervoor dat deze niet in te zien is voor onbevoegden. Met de juiste sleutel is het voor bevoegden mogelijk de data in te zien. Bij Quiver heeft elke gebruiker een ‘private key’, hierdoor kunnen wij gericht data versturen en kun je op basis van je private key wel of geen documenten inzien.

 • Hoe nodig ik deelnemers aan de veilige omgeving uit?

  U bepaalt wie uw bestanden ontvangt, bekijkt, bewerkt of print. Ook op welke locatie, en voor hoelang, uw bestand bekeken kan worden bepaalt uzelf. Bij de afronding van de mediation kunt u, samen met uw client, bepalen welke documenten teruggetrokken gaan worden.

 • Maak een gratis account aan.

  En profiteer 30 dagen lang van de uitgebreide features van Quiver Pro.