Over Quiver

Quiver biedt een gebruiksvriendelijke manier om volledige controle te krijgen over elk type document, op elk apparaat, in elke omgeving.

Onze waarden

Beveiliging
Samenwerken
Vertrouwen


Digitalisering heeft het bedrijfsleven in een ongekend tempo in zijn greep gekregen. Hierdoor worden bedrijven snel geconfronteerd met een enorm nieuw risico in de vorm van datalekken. Bedrijven en organisaties halen steeds vaker de krantenkoppen vanwege zaken als cyberaanvallen of omdat gevoelige informatie door nalatigheid van medewerkers openbaar is gemaakt.

Dit alles gaf ons team de motivatie om naar een oplossing te zoeken die het mogelijk zou maken om online bestanden echt veilig te maken – en ze ook op een echt veilige manier te delen. Overal, altijd en waar de gegevens zich ook bevinden. Zonder de controle te verliezen en zonder ingewikkelde nieuwe procedures te hoeven leren. Bedrijven zijn immers het meest productief als ze gewoon kunnen blijven werken zoals ze altijd gewend zijn. We vonden de oplossing en bedachten een naam voor onze innovatieve nieuwe technologie: Quiver.