Over Quiver

Quiver biedt een gebruiksvriendelijke manier om volledige controle te krijgen over elk type document, op elk apparaat, in elke omgeving.

Onze waarden

Beveiliging
Samenwerken
Vertrouwen


Digitalisering heeft het bedrijfsleven in een ongekend tempo in zijn greep gekregen. Hierdoor worden bedrijven snel geconfronteerd met een enorm nieuw risico in de vorm van datalekken. Bedrijven en organisaties halen steeds vaker de krantenkoppen vanwege zaken als cyberaanvallen of omdat gevoelige informatie door nalatigheid van medewerkers openbaar is gemaakt.

Dit alles gaf ons team de motivatie om naar een oplossing te zoeken die het mogelijk zou maken om online bestanden echt veilig te maken – en ze ook op een echt veilige manier te delen. Overal, altijd en waar de gegevens zich ook bevinden. Zonder de controle te verliezen en zonder ingewikkelde nieuwe procedures te hoeven leren. Bedrijven zijn immers het meest productief als ze gewoon kunnen blijven werken zoals ze altijd gewend zijn. We vonden de oplossing en bedachten een naam voor onze innovatieve nieuwe technologie: Quiver.

Dit is wat mensen over Quiver zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Roberto van den Heuvel Manager Consultancy & Solutions, Xtandit

Innovatie in digitalisering en dataveiligheid zijn de speerpunten voor de toekomst. Voor ons als organisatie, maar ook voor onze klanten. Quiver software speelt daarin een belangrijke rol.

Eric Both Export Control Group

Het uitwisselen van exportgerelateerde gegevens, software of technologie is onderworpen aan strikte internationale regelgeving.

Met Quiver hebben wij en onze klanten volledige controle over wie wat, waar en wanneer mag zien, in lijn met deze strenge regelgeving.

Michel Simons NextStage Early Stage Fund

Bedrijven delen hun vertrouwelijke informatie via Quiver. Eerst ging dit om rapportages, maar Quiver wordt inmiddels ook gebruikt als dataroom voor derden en het online ondertekenen. Alles met de hoogste veiligheid en standaard in het pakket.

Bas Langelaar Vectrix

Wij verwerken veel privacygevoelige en vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Het is een veilig gevoel dat deze data standaard in encryptie is en dat ik de volledige grip heb op wat er met de data gebeurt, ook als ik die heb moeten delen.