Bescherm eenvoudig e-mails en bestanden

Wij bieden veilige e-mail, veilige communicatie, veilige opslag en behoud van controle over (grote) bestanden, zelfs nadat deze extern gedeeld zijn.

Dit is wat mensen over Quiver zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Michel Simons NextStage Early Stage Fund

Bedrijven delen hun vertrouwelijke informatie via Quiver. Eerst ging dit om rapportages, maar Quiver wordt inmiddels ook gebruikt als dataroom voor derden en het online ondertekenen. Alles met de hoogste veiligheid en standaard in het pakket.

Jan Wiegmann Senior adviseur ICT, IJselgemeenten

Met Quiver kan de Gemeenschappelijke Regeling IJselgemeenten documenten en berichten beveiligd delen met alleen belanghebbende personen binnen projecten, zowel intern als extern. 

Zelfs na het delen houden wij de volledige controle over alle gedeelde informatie. Super veilig dus! Quiver werkt bovendien intuïtief, efficiënt en heeft weinig impact op de bestaande ICT-infrastructuren.

Bas Langelaar Vectrix

Wij verwerken veel privacygevoelige en vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Het is een veilig gevoel dat deze data standaard in encryptie is en dat ik de volledige grip heb op wat er met de data gebeurt, ook als ik die heb moeten delen.

Versleutel, deel en volg jouw data

Onze beveiligingen voldoen aan de hoogste Europese standaarden. Quiver stelt je eenvoudig in staat om versleuteld te mailen en versleuteld data te delen en op te slaan.

Versleuteling op bestandsniveau
Wij voorzien ieder document van een unieke AES256-versleuteling. Daarbovenop is het mogelijk om zes extra security features te activeren, zoals bijvoorbeeld het alleen kunnen openen op een bepaalde locatie.

 

Behoud de volledige controle over bestanden

Zelfs nadat gedeelde bestanden door de ontvangers zijn gedownload kan jij de toegang blokkeren. Zo zorg jij er voor dat alleen de juiste mensen toegang hebben en iedereen met de juiste versie werkt.

 

Veilig samenwerken

Werken met meerdere personen, bedrijven en locaties kan datalekken veroorzaken. Quiver genereert een logboek per bestand, zo kan je altijd zien wie een document heeft bewerkt, doorgestuurd of afgedrukt. 

 

Veilige communicatie

Veilig mailen kan middels onze Outlook plug-in en middels Quiver Messaging kan je veilig berichten en documenten delen, met de mogelijkheid om zes extra security features bovenop de versleuteling te plaatsen. 

 

Versiebeheer

Zorg ervoor dat er gewerkt wordt met de laatste versie van een document. Eerdere versies blijven opgeslagen, zodat deze altijd in te zien zijn.

Document management

Versleutelde bestanden kunnen overal worden opgeslagen. De huidige manier van werken hoeft dus niet veranderd te worden. Opslag in de QuiverCloud is ook mogelijk en werkt eenvoudig en vertrouwd.

Quiver FAQ

Deze bedrijven gingen u voor

Xerox
Dossche Mills
Maltha
ESM
Ijssel Gemeenten
Kawasaki

Probeer Quivercloud

Behoud creatief eigendom en controle met een uitgebreide reeks beveiligingsfuncties.