Waarom Quiver

Uw organisatie is in bijna alles afhankelijk van ICT. Helemaal als het gaat om clouddiensten zoals e-mail, online finance, chat en VoIP. Dan is het niet de vraag óf uw kostbare data in verkeerde handen valt, maar wel wanneer. 

Niet uw ICT is de zwakste schakel binnen uw bedrijf, maar uw collega’s en u.

Is uw personeel zich bewust van digitale veiligheid? Hebben uw mensen externe toegang tot het bedrijfsnetwerk? Zijn werkplekken thuis net zo goed beveiligd als die binnen uw bedrijf? Gaan laptops mee de trein in? Mogen mensen zelf software installeren? Zijn de allerlaatste software-updates van uw desk- of laptops, tablets, smartphones, routers, firewalls, de website of de webshop al uitgevoerd? Quiver is dé innovatieve oplossing die u complete bescherming én controle biedt over al uw data.

  • Quiver werkt zonder de flexibiliteit van uw werkwijze te verliezen.
  • Quiver werkt zelfs als uw data in ongewenste handen is.

Wat maakt Quiver uniek?

Quiver biedt u volledige controle wanneer bestanden worden gedeeld dankzij de intelligente encryptie op bestandsniveau. Zelfs wanneer een bestand al is gedownload kan het in realtime worden teruggehaald. Binnen uw bedrijf is hier geen gedragsverandering voor nodig. Medewerkers hoeven niet opeens anders om te gaan met hun bestanden. De beveiligingsniveaus kunnen door een administrator middels een speciale admin tool worden bepaald en gestandaardiseerd. Zo weet u zeker dat ieder bestand voorzien is van Quiver-beveiliging. Quiver integreert naadloos alle file-sharing tools als bijvoorbeeld Dropbox, Box en Microsoft Office. Dankzij de vroege detectie van mogelijke veiligheidsproblemen en de mogelijkheid ieder bestand in realtime te kunnen volgen, wordt de kans op gelekte bedrijfsgegevens tot een minimum beperkt. 

Daarom Quiver

Het delen van data is nog nooit zo makkelijk geweest. Hiermee is het niet de vraag óf onbevoegden ooit uw bestanden of documenten in handen krijgen, maar wat ze daarmee kunnen doen.

Quiver geeft middels de eigen, gepatenteerde technologie voor bestandsuitwisseling een unieke versleuteling mee aan elk afzonderlijk bestand. Mocht iemand ongeoorloofd uw systeem zien binnen te komen dan blijven uw bestanden dankzij Quiver stuk voor stuk versleuteld en onbruikbaar, behalve voor uzelf.

Daarbij is Quiver zo gebruiksvriendelijk, dat u gewoon kunt blijven werken, precies zoals u dat altijd al gewend was te doen. Voor u iets verstuurt of opslaat, tikt u alleen even de Quiver-tab aan en uw bestanden worden volautomatisch versleuteld.

Bovendien kunt u met Quiver bepalen wie toegang heeft tot wat, voor hoelang en waar. Of het nu om tekst-, beeld, video of wat voor bestanden dan ook gaat. U kunt bovendien aangeven wat ontvangers met uw bestanden mogen doen: delen, knippen, plakken, kopiëren, screenshots maken, of niets van dat al? Het is helemaal aan u. En alleen aan u.

Wilt u het toegangsrecht tot uw bestanden achteraf alsnog intrekken of informatie terughalen? Dan is ook dat in een paar kliks geregeld. Zelfs als uw informatie al gedeeld of gedownload is. Altijd controle? Quiver it! 

Nog meer redenen om direct te starten met Quiver: 

  • lage gebruikskosten 
  • eenvoudige implementatie 
  • er hoeft niets te veranderen aan bestaande business processen en tools  
  • er verandert niets in documentformats en extensions 
  • dataveiligheidstrainingen zijn niet meer nodig 
  • bestanden zijn automatisch beschermd tegen diefstal en cyberaanvallen 
  • U handelt deels conform Europese privacywetten en voorkomt hoge boetes 

 

Quiver Enterprise biedt u de sleutel naar maximale veiligheid

Met Quiver Enterprise heeft u de controle, niemand anders

Quiver Enterprise staat voor een Quiver-plan op maat, afgestemd op de IT-infrastructuur van uw bedrijf of organisatie. U beschikt over alle Quiver features en kunt rekenen op directe support van onze professionals bij vragen of problemen. Bovendien komen we Quiver persoonlijk installeren op alle gewenste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de organisatie geniet van maximale veiligheid met het grootste gemak.

Welk pakket past het beste bij u?

Quiver Free

Gratis
/ maand / gebruiker
5 documenten opslag. Tijd, Geolocatie en Wijzigingen controle functie.

5 documenten opslag

Geolocatie controle

Quiver Cloud

€ 7,99
/ maand / gebruiker
1TB opslag. Tijd, Geolocatie, Wijzigingen controle functie en Veiligheidsnotificaties. Voor alle Apparaten.

1TB opslag

Geolocatie controle

Tijd controle

Quiver Enterprise

Vraag nu aan
Totale controle & bezit van encryptiesleutel
Ongelimiteerde opslag. Tijd, Geolocatie, Wijzigingen controle functie en Veiligheidsnotificaties. Voor alle Apparaten.

Ongelimiteerde opslag

Geolocatie controle

Tijd controle

Kopie/Wijzigingen preventie

Print preventie

Quiver email

Quiver is dé innovatieve oplossing die u complete bescherming én controle biedt over al uw data.