Waarom Quiver

Quiver biedt op gebruiksvriendelijke wijze altijd volledige controle over elk type document, op elk device, in elke omgeving. Quiver beveiligt zelfs de zwakste schakel in uw beveiliging: de gebruiker zelf.

Uw organisatie is in bijna alles afhankelijk van ICT. Helemaal als het gaat om clouddiensten zoals e-mail, online finance, chat en VoIP. Dan is het niet de vraag óf uw kostbare data in verkeerde handen valt, maar wel wanneer.

Quiver beschermt én biedt controle

Is uw personeel zich wel voldoende bewust van digitale veiligheid? Hebben uw mensen externe toegang tot het bedrijfsnetwerk? Zijn werkplekken thuis net zo goed beveiligd als die binnen uw bedrijf? Gaan laptops mee de trein in? Mogen mensen zelf software installeren? Zijn de allerlaatste software-updates van uw desk- of laptops, tablets, smartphones, routers, firewalls, de website of de webshop al uitgevoerd?

Voor al dit soort vragen is Quiver dé innovatieve oplossing die u complete bescherming én controle biedt over al uw data.

 • Quiver werkt zonder de flexibiliteit van uw werkwijze te verliezen.
 • Quiver werkt zelfs als uw data in ongewenste handen is.

Wat maakt Quiver uniek?

 • Quiver biedt u volledige controle door slimme encryptie op bestandsniveau
 • zelfs gedownloade bestanden kunnen realtime terug worden gehaald
 • eenvoudige standaardisatie van beveiligingsniveaus met admintool
 • met Quiver is elk bestand beveiligd
 • elk bestand is in realtime te volgen
 • vroege detectie van mogelijke veiligheidsproblemen
 • minimale kans op datalekken bedrijfsgegevens

Daarom Quiver

Het delen van data is nog nooit zo makkelijk geweest. Hiermee is het niet de vraag óf onbevoegden ooit uw bestanden of documenten in handen krijgen, maar wat ze daarmee kunnen doen.

Unieke versleuteling

Quiver geeft middels de eigen, gepatenteerde technologie voor bestandsuitwisseling een unieke versleuteling mee aan elk afzonderlijk bestand. Mocht iemand ongeoorloofd uw systeem zien binnen te komen dan blijven uw bestanden dankzij Quiver stuk voor stuk versleuteld en onbruikbaar, behalve voor uzelf.

Het werkt zoals u gewend bent

Daarbij is Quiver zo gebruiksvriendelijk dat u precies kunt blijven werken zoals u altijd al gewend bent. Voor u iets verstuurt of opslaat, tikt u alleen even de Quiver-tab aan en uw bestanden worden vanzelf versleuteld.

Met Quiver bepaalt u zelf wie toegang heeft tot wat, voor hoelang en waar. Of het nu om tekst-, beeld, video of wat voor bestanden dan ook gaat. U kunt bovendien aangeven wat ontvangers met uw bestanden mogen doen: delen, knippen, plakken, kopiëren, screenshots maken, of niets van dat al? Het is helemaal aan u. En alleen aan u.

Wilt u het toegangsrecht tot uw bestanden achteraf alsnog wijzigen of intrekken, dan is ook dat in een paar kliks geregeld. Zelfs als u deze al gedeeld of gedownload zijn. Altijd controle? Quiver it!

Nog meer redenen om direct te starten met Quiver: 

 • lage gebruikskosten
 • eenvoudige implementatie 
 • er hoeft niets te veranderen aan bestaande business processen en tools
 • er verandert niets in documentformats en extensions
 • bestanden zijn automatisch beschermd tegen diefstal en cyberaanvallen
 • u handelt conform Europese privacywetten en voorkomt hoge boetes

 

Quiver Enterprise biedt u de sleutel naar maximale veiligheid

Met Quiver Enterprise heeft u de controle, niemand anders

Quiver Enterprise staat voor een Quiver-plan op maat, afgestemd op de IT-infrastructuur van uw bedrijf of organisatie. U beschikt over alle Quiver features en kunt rekenen op directe support van onze professionals bij vragen of problemen. Bovendien komen we Quiver persoonlijk installeren op alle gewenste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de organisatie geniet van maximale veiligheid met het grootste gemak.

Welk pakket past het beste bij u?

Quiver Free

Free
/ maand / gebruiker

1GB opslag

Geolocatie controle

Quiver Plus

€ 4,99
/ maand / gebruiker

1TB opslag

Geolocatie controle

Tijdcontrole

Quiver Enterprise

Vraag nu aan
Totale controle & bezit van encryptiesleutel

Ongelimiteerde opslag

Geolocatie controle

Tijdcontrole

Kopie/Wijzigingen preventie

Printpreventie

Quiver e-mail

Quiver is dé innovatieve oplossing die u complete bescherming én controle biedt over al uw data.