Waarom Quiver? – Quiver

Waarom Quiver?

Lees hier waarom anderen voor Quiver kiezen en ontdek hoe u Quiver kunt gebruiken.

Use Cases

 • Use case: Quiver signing

  Met Quiver signing kunt u eenvoudig rechtsgeld documenten digitaal ondertekenen. Dankzij onze eenvoudige workflow bepaalt de eigenaar van het document wie mag inzien en wie moet ondertekenen of een voorstel doen. Vervolgens kunnen de ondertekenaars met een paar klikken één bestand ondertekenen. Geen eindeloos heen en weer sturen, maar snel rechtsgeldig ondertekenen.

 • Use case: Quiver support tot uw dienst

  Leren doen we ons hele leven. En het beste leren wij van u. Fouten zullen wij direct oplossen zoals u van ons gewenst bent. Maar daarnaast staan wij ook open voor nóg meer use cases. Laat ons weten waar Quiver uw gebruiksgemak kan verbeteren en wij pakken het op. Uiteindelijk worden wij daar allemaal beter van.

  Voorbeeldje:

  Een tip van onze klant: een extra upload button op een vrij logische plek. Dit leidde tot 3x minder klikken per handeling. Niet alleen voor deze specifieke klant een winst, maar voor iedereen. Typisch een geval waarin wij allemaal beter worden.

 • Use case: Quiver, een eenvoudige workflow en professionele uitstraling

  Wat heeft u aan de veiligste kluis in de markt als u hem niet kan bedienen? Inderdaad. Daarom biedt Quiver een werkwijze zoals u gewend bent. En een workflow die u eenvoudig implementeert in uw organisatie.

  Verder bieden wij de mogelijkheid om uw huisstijl in uw Quiver omgeving te verwerken. Zo straalt u professionaliteit uit van A tot Z. Zo focussen wij op klanten zoals u, en kunt u focussen op uw eigen klanten. Win-win.

  Voorbeeld:

  Onze Enterprise subcribers communiceren in de Quivercloud omgeving, e-mail applicatie en messages met hun eigen logo en kleuren. Dit geeft extra vertrouwen en gevoel van veiligheid. Precies waar Quiver naar street: wij zijn er voor u, en u bent er voor uw klanten.

 • Use case: Gebruik Quiver services in NL/EU met Europese privacy wetgeving

  Veel organisaties stellen hun (privacygevoelige) informatie bloot aan bedrijven zonder stil te staan bij de risico’s. Met name Amerikaanse clouddiensten staan er bekend om niet te voldoen aan regels zoals AVG. In het uiterste geval de VS beroep kunnen doen op uw data. Dit is niet het geval bij Quiver omdat services in NL en EU staan en dus onder Europese privacy wetgeving voldoen.

  Met Quiver voldoet u direct aan de AVG/GDPR wetgeving en NEN Norm (NTA7516). Tevens is ons patent veiliger dan ISO27002.

 • Use case: Gebruik Quiver voor gezagsverhouding als eigenaar van uw bestanden

  Voor beide partijen geldt dat u elkaar moet vertrouwen voor de eerste stap naar een samenwerking. Echter wil je ook zekerheid dat u uw bestanden kunt terugtrekken wanneer de samenwerking niet tot stand komt of tot een einde komt.

 • Use case: Gebruik Quiver als trusted third party

  U heeft privacygevoelige informatie nodig van uw klanten om een voorstel te doen of een dienst te verlenen. Dit kunnen financiële documenten, oprichting aktes en/of overeenkomsten zijn. Geef uw prospects, klanten en andere betrokkenen een veilig gevoel met Quiver als third party.

 • Ga ook voor veilig met Quiver.

  Maak een gratis account aan en profiteer 30 dagen lang van de uitgebreide features van Quiver Pro.