Hoe kunnen we helpen?

Quiver support

Zo installeer je Quiver

Quiver Free, Pro en Plus installeer je gemakkelijk zelf. Vanaf het downloaden begeleiden we je namelijk bij elke stap. Doorgaans neemt de installatie maar een paar minuten in beslag. Mocht het onverhoopt niet lukken? Neem dan gerust contact met ons op of raadpleeg de Quiver handleiding.

Quiver handleiding

Quiver werkt heel intuïtief. Toch is het verstandig om de handleiding er even op na te slaan voor je met Quiver aan de slag gaat. Dan weet je namelijk zeker dat je de talloze mogelijkheden van Quiver ook optimaal benut.

Frequently Asked Questions

Quiver werkt op alle Windows computers en laptops (vanaf Windows 7) en met alle webbrowsers. Vanuit de cloud werkt Quiver ook met Apple. Onze mobiele apps zijn er voor iOS (Apple) en Android smartphones en tablets. Om Quiver te gebruiken heeft u verder geen speciale kennis nodig. Quiver werkt heel intuïtief.

Met Quiver Enterprise ligt dat genuanceerder. Deze Quiver variant stellen we op maat samen voor bedrijven. U beveiligt hiermee dan ook uw gehele IT-infrastrustuur. Voor het installeren van Quiver Enterprise is een interne IT-specialist de aangewezen persoon.

Hoe uitgebreider uw pakket, hoe hoger uw maandelijks abonnementskosten. U gebruikt Quiver voor nog geen 10 euro per maand.

Goed nieuws: u kunt gewoon blijven werken zoals u dat gewend bent. Bestanden delen doet u voortaan alleen via de Quiver tab in uw Quiver werkbalk. Zodra u Quiver hebt geïnstalleerd, verschijnt deze werkbalk automatisch boven al uw bestanden van Office Suite en boven uw PDF- en mediabestanden. Heeft u op de Quiver tab geklikt, dan kunt u precies aangeven wie uw bestanden kunnen inzien, op welke locatie en voor hoelang. Bovendien kunt u bepalen wat ontvangers met uw bestanden mogen doen. Met Quiver houdt u zo maximale controle over al uw data.

Eén en ander hangt af van uw servicepakket. Heeft u het basispakket, dan kunt u ons mailen en krijgt u vervolgens binnen 48 uur bericht. Wilt u snel antwoord? Open dan gewoon een chat op onze site. Met een abonnement op Quiver Enterprise kunt u ons voor support ook altijd bellen. We gaan dan snel met u op zoek naar een oplossing.

In vergelijking met andere beveiligingssoftware, is Quiver razendsnel te installeren op elke server, desktop, laptop, tablet en smartphone. Voor elk device is er een aparte Quiver app waarmee u Quiver Free, Plus of Pro zelf gemakkelijk kunt installeren. We begeleiden u daarbij stap voor stap. Het wijst zich eigenlijk vanzelf. Per apparaat neemt de installatie normaliter niet meer dan vijf tot tien minuten in beslag.

Quiver Enterprise is echter een programma op maat, dat we afstemmen op de IT-infrastructuur van uw bedrijf. We begeleiden de implementatie hiervan op locatie. Doorgaans draait Quiver Enterprise binnen een week.

Probleemloos. Quiver is namelijk gemakkelijk te integreren met populaire uitwisselingtools als Dropbox, Box, Sharepoint en WeTransfer.

Quiver versleutelt data volgens een gepatenteerde methode en voldoet aan de actuele Europese veiligheidsstandaarden. Bovendien richten wij ons niet op het beveiligen van alleen een platform, maar op het beveiligen van alle afzonderlijke files. Mócht de versleuteling gekraakt worden, staat de deur naar uw bedrijfsgegevens -of naar die van uw relaties- dus nog steeds niet wagenwijd open. Het kraken van de versleuteling zal écht per document moeten geschieden, omdat maar liefst élk document een eigen unieke Quiver versleuteling heeft. Bij alle betaalde Quiver pakketten wordt u overigens direct gealarmeerd in het geval van verdachte situaties, zodat u gericht maatregelen kunt nemen. Als kwaadwillenden al een poging wagen, blijft de schade dus toch bijzonder beperkt.

Jazeker. Quiver zorgt ervoor dat u online, bestanden veilig kunt versturen. Naar iedereen, overal ter wereld. Bovendien kunt u controleren wat er met uw bestanden gebeurt. Zo voldoet u direct aan belangrijke Europese vereisten van de General Data Protection Regulation (GDPR) voor het omgaan met persoonsgegevens.