Quiver? Ja, Quiver.

Overheidsinstanties zijn de verbindende schakel tussen burgers en talloze bedrijven en instanties, nationaal en internationaal. Eén van hun grootste uitdagingen: optimale dienstverlening zien te combineren met uiterst zorgvuldige omgang met betrekking tot de gegevens van die burgers. Geen eenvoudige opdracht, gezien de zich aldoor aanscherpende privacywetgeving. Gelukkig bestaat er nu zoiets als de technologie die Quiver ontwikkelde.

“BSN-gegevens mailen? Dat lijkt niet echt veilig óf verstandig.”

Dat wás het ook niet. Vroeger, in een wereld zónder Quiver.

Quiver versleutelt data op bestandniveau op een gepatenteerde manier volgens de hoogste Europese standaarden. Daarnaast kunnen we met Quiver de hele datakringloop beveiligen. Overheidsinstanties krijgen zo de sleutel tot volledige controle over al hun data. Gegevens kunnen hierdoor veilig en gemakkelijk worden gedeeld. Zelfs via mail. En ondertussen kunnen ze altijd en overal blijven volgen wat er met documenten gebeurt. Bovendien voldoen overheidsinstanties met Quiver automatisch aan belangrijke Europese voorschriften voor gegevensbeveiliging.

Informatie uitwisselen conform de Europese veiligheidsvoorschriften.

Quiver Enterprise biedt u de sleutel naar maximale veiligheid

Met Quiver Enterprise heeft u de controle, niemand anders

Quiver Enterprise staat voor een Quiver-plan op maat, afgestemd op de IT-infrastructuur van uw bedrijf of organisatie. U beschikt over alle Quiver features en kunt rekenen op directe support van onze professionals bij vragen of problemen. Bovendien komen we Quiver persoonlijk installeren op alle gewenste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de organisatie geniet van maximale veiligheid met het grootste gemak.

Quiver features

Locatie afbakenen

Bepaal precies waar je data bekeken kunnen worden. Alleen op het adres van een klant of in de woning van een medewerker? Zo geregeld.

Tijdslot instellen

Verhoog de nieuwswaarde en beperk je risico. Deel bestanden alleen binnen een vooraf ingestelde periode periode. Van enkele seconden tot maanden.

Printscreen blokkeren

Maak het maken van een printscreen onmogelijk en voorkom dat gegevens zonder je toestemming worden gekopieerd.

Wijzigen voorkomen

Zorg ervoor dat niemand aan de opzet van je bestand kan tornen. Beveilig je data tegen ongewenste correcties, kopiëren, knippen en plakken.

Printen voorkomen

Voorkom verspreiding van papieren versies van je bestanden door in een klik ervoor te zorgen dat niemand ze kan printen.

Delen onmogelijk maken

Blijf eigenaar van de inhoud van bestanden. Met Quiver voorkom je in een klik dat ze worden gedeeld.

Data volgen

Voorkom misbruik van gegevens. Volg data op hun online pad en detecteer risicovolle situaties direct.

Data terughalen

Wanneer je iets hebt verstuurd waar je later spijt van hebt is het met Quiver zo teruggehaald. Zelfs als een bestand als ergens opgeslagen of gedownload is.

De privacy van onze burgers is een groot en kostbaar goed. Daarom is het voor ons als gemeente prettig om zicht te hebben op onze complete datakringloop. Quiver maakt dat mogelijk.