Quiver? Ja, Quiver.

Gegevensbeveiliging is dan één van de grootste uitdagingen voor de financiële sector op dit moment. Banken zijn dan ook niet alleen extern ontzettend op hun hoede voor potentiële datalekken, ook intern gaat alle aandacht uit naar optimale zorgvuldigheid en het waarborgen van privacy. Alleen hen die het écht aangaat krijgen inzage in bepaalde privacygevoelige documenten. Vanuit dat oogpunt is het Quiver product de meest solide optie denkbaar.

“Privacygevoelig financieel materiaal online zetten en delen? Dat is vragen om diefstal!”

Dat wás het. Vroeger, in een wereld zónder Quiver.

Quiver versleutelt data op individueel bestandsniveau. De Quiver technologie is gepatenteerd en voldoet aan de allerhoogste Europese standaarden. U beveiligt met Quiver uw complete datakringloop. Als zorgverlener krijgt alleen u zo de sleutel in handen tot volledige controle over al uw data. Gegevens kunnen hierdoor veilig en gemakkelijk worden gedeeld. En ondertussen kunt u altijd en overal blijven volgen wat er met uw documenten gebeurt. Bovendien voldoet u door toepassing van Quiver automatisch aan belangrijke Europese voorschriften voor gegevensbeveiliging.

Volledige inzage?

Quiver Enterprise biedt u de sleutel naar maximale veiligheid

Met Quiver Enterprise heeft u de controle, niemand anders

Quiver Enterprise staat voor een Quiver-plan op maat, afgestemd op de IT-infrastructuur van uw bedrijf of organisatie. U beschikt over alle Quiver features en kunt rekenen op directe support van onze professionals bij vragen of problemen. Bovendien komen we Quiver persoonlijk installeren op alle gewenste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de organisatie geniet van maximale veiligheid met het grootste gemak.

Quiver features

Locatie afbakenen

Bepaal precies waar je data bekeken kunnen worden. Alleen op het adres van een klant of in de woning van een medewerker? Zo geregeld.

Tijdslot instellen

Verhoog de nieuwswaarde en beperk je risico. Deel bestanden alleen binnen een vooraf ingestelde periode periode. Van enkele seconden tot maanden.

Printscreen blokkeren

Maak het maken van een printscreen onmogelijk en voorkom dat gegevens zonder je toestemming worden gekopieerd.

Wijzigen voorkomen

Zorg ervoor dat niemand aan de opzet van je bestand kan tornen. Beveilig je data tegen ongewenste correcties, kopiëren, knippen en plakken.

Printen voorkomen

Voorkom verspreiding van papieren versies van je bestanden door in een klik ervoor te zorgen dat niemand ze kan printen.

Delen onmogelijk maken

Blijf eigenaar van de inhoud van bestanden. Met Quiver voorkom je in een klik dat ze worden gedeeld.

Data volgen

Voorkom misbruik van gegevens. Volg data op hun online pad en detecteer risicovolle situaties direct.

Data terughalen

Wanneer je iets hebt verstuurd waar je later spijt van hebt is het met Quiver zo teruggehaald. Zelfs als een bestand als ergens opgeslagen of gedownload is.

Als wij rapporten op te leveren hebben, willen we die regelmatig alleen toegankelijk maken voor bepaalde stakeholders én ook nog eens alleen op geselecteerde locaties. Met Quiver kan dat.