Quiver? Ja, Quiver.

Bedrijven die willen blijven meetellen binnen hun branche, moeten snel kunnen inspelen op veranderingen. Mobiliteit is daartoe belangrijk. Maar werken op locatie -vanaf een laptop of tablet- vergroot ook de kans op datalekken. Vandaar de introductie van procedureverscherpingen, dataveiligheidstrainingen en ingewikkelde VPN-logins. Het halen van je dagelijkse targets wordt er door alle rompslomp echter niet makkelijker op. Redenen genoeg om vandaag nog te starten met: Quiver.

“Iedereen op locatie vanaf een eigen laptop laten werken? Dat is vragen om problemen.”

Dat wás het. Vroeger, in een wereld zonder Quiver.

Quiver versleutelt data op bestandsniveau, op een compleet unieke, gepatenteerde manier die voldoet aan de hoogste Europese standaarden. Daarnaast kunt u met Quiver uw hele datakringloop beveiligen. Als ondernemer krijgt u zo de volledige controle over al uw data. Gegevens kunnen veilig en gemakkelijk worden gedeeld vanaf elke locatie. Zelfs via mail. En ondertussen kunt u precies volgen wat er met uw documenten gebeurt. Altijd en overal. Bovendien voldoet u met Quiver automatisch aan belangrijke wettelijke Europese voorschriften voor gegevensbeveiliging.

Een briefing met gevoelige bedrijfsinformatie zomaar op de mail zetten?

Quiver Enterprise biedt u de sleutel naar maximale veiligheid

Met Quiver Enterprise heeft u de controle, niemand anders

Quiver Enterprise staat voor een Quiver-plan op maat, afgestemd op de IT-infrastructuur van uw bedrijf of organisatie. U beschikt over alle Quiver features en kunt rekenen op directe support van onze professionals bij vragen of problemen. Bovendien komen we Quiver persoonlijk installeren op alle gewenste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de organisatie geniet van maximale veiligheid met het grootste gemak.

Quiver features

Locatie afbakenen

Bepaal precies waar je data bekeken kunnen worden. Alleen op het adres van een klant of in de woning van een medewerker? Zo geregeld.

Tijdslot instellen

Verhoog de nieuwswaarde en beperk je risico. Deel bestanden alleen binnen een vooraf ingestelde periode periode. Van enkele seconden tot maanden.

Printscreen blokkeren

Maak het maken van een printscreen onmogelijk en voorkom dat gegevens zonder je toestemming worden gekopieerd.

Wijzigen voorkomen

Zorg ervoor dat niemand aan de opzet van je bestand kan tornen. Beveilig je data tegen ongewenste correcties, kopiëren, knippen en plakken.

Printen voorkomen

Voorkom verspreiding van papieren versies van je bestanden door in een klik ervoor te zorgen dat niemand ze kan printen.

Delen onmogelijk maken

Blijf eigenaar van de inhoud van bestanden. Met Quiver voorkom je in een klik dat ze worden gedeeld.

Data volgen

Voorkom misbruik van gegevens. Volg data op hun online pad en detecteer risicovolle situaties direct.

Data terughalen

Wanneer je iets hebt verstuurd waar je later spijt van hebt is het met Quiver zo teruggehaald. Zelfs als een bestand als ergens opgeslagen of gedownload is.

Mobiliteit is essentieel voor mijn team, maar is alleen een optie als mijn mensen overal en altijd veilig informatie kunnen uitwisselen. Fijn als dat kan zonder ingewikkelde VPN-codes. Vandaar dat wij al een tijdje Quiveren.