De geboorte van Quiver

De ongekend snelle opmars van de digitalisering binnen het bedrijfsleven, liet ondernemers kennismaken met een nieuw groot gevaar: datalekken. Steeds frequenter haalde bedrijven en organisaties het nieuws omdat door -bijvoorbeeld cyberaanvallen, of nalatigheid van personeel- gevoelige informatie op staat kwam te liggen. Dit motiveerde ons team om op zoek te gaan naar een oplossing die het mogelijk maakt online bestanden wél veilig te maken en te delen. Overal en altijd. Waar data zich ook bevindt. Zonder er grip over te verliezen. En zonder nieuwe, ingewikkelde procedures aan te moeten leren. Ondernemers zijn immers het meest productief als ze gewoon kunnen doorwerken op de manier zoals ze dat altijd al gewend waren te doen. Die oplossing vonden we. En we noemden onze innovatieve techniek: Quiver.

“Je digitale kapitaal online delen is vragen om problemen!”

Dat was het zeker. Vroeger, in een wereld zónder Quiver.

Quiver technologie is platformonafhankelijk en versleutelt bestanden stuk voor stuk, op een eigen, unieke en gepatenteerde manier die aan de hoogste Europese standaarden voldoet. Onze software geeft ondernemers de sleutel tot volledige controle over hun data. Ook u kunt nu veilig en gemakkelijk online data delen, terwijl u precies kunt volgen wat er met uw documenten gebeurt. Zo voldoet u ook nog eens automatisch aan een belangrijk deel van de wettelijke voorschriften voor gegevensbeveiliging. En dat dat wordt gewaardeerd merken we bij Quiver: inmiddels helpen we met gepaste trots verschillende overheden en Fortune 500 bedrijven bij het beveiligen van hun gevoelige informatie middels Quiver technologie. En het aantal Quiver gebruikers groeit gestaag door.

Quiver biedt op gebruiksvriendelijke wijze, volledige controle op elk device, voor elk type document, in elke omgeving. Want alleen Quiver beveiligt de zwakste schakel in databeveiliging: de gebruiker zelf.

Onze developers staan voor u klaar.

Werken met Quiver zult u als een verademing ervaren. Ondanks dat u waarschijnlijk geen support nodig zult hebben, staan op werkdagen onze developers tot uw beschikking. Mocht u ergens niet uitkomen, of lijkt er iets mis; neem dan even contact op met ons op. Mail ons uw vraag, of open een chat als u snel antwoord wilt. Heeft u een Quiver Enterprise abonnement, dan kunt u ons voor support op werkdagen ook altijd bellen.

Neem gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag? Een verzoek? Of wilt u een oriënterend gesprek over de mogelijkheden van Quiver Enterprise voor úw onderneming? Vult u hieronder uw gegevens in en onze collega’s nemen contact met u op.